Austriecii sunt in stare de soc dupa arestarea unui tanar care a ucis si a mancat organele interne ale unui barbat fara adapost. Politistii care au sosit la fata locului au fost trimisi apoi la psiholog pentru a reusi sa treaca peste imaginile traumatizante de la locul crimei. Atat victima cat si criminalul locuiau intr-un stabiliment pentru bolnavii psihic fara adapost.

Criminalul a preferat sa manance numai bucati din creierul victimei si bucati din organele interne, pe care le-a gatit in prealabil. Conform propriilor declaratii, Robert A., un german in varsta de 19 ani, si-a ucis colegul de apartament, Josef S., un barbat de 49 de ani, cu o bara de metal de 9 kilograme. La cererea criminalului, politia a fost anuntata de femeia care se ocupa de curatenia apartamentului in care locuiau cei doi.

Ofiterii de politie care au ajuns la locul crimei au fost intampinati de o imagine de cosmar: un cadavru zacea intr-o balta de sange, iar organele sale interne erau imprastiate prin camera. In bucatarie, intr-o farfurie, s au gasit organe mancate pe jumatate. Criminalul i-a intampinat pe politisti cu hainele imbibate de sange.

"Uitati-va ce s a intamplat aici!", se pare ca le-a spus el acestora.

Ultimul caz s-a petrecut in Germania

In 2001, germanul Armin Meiwes (foto dreapta) a fost arestat dupa ce a recunoscut ca a mancat bucati dintr-un barbat, Bernd Jurgen Armando Brandes, care raspunsese la un anunt publicitar. Meiwes a taiat penisul victimei sale si au incercat sa-l manance in comun, dar nu au reusit. Dupa mai multe ore, Meiwes a decis sa-l ucida pe Brandes. Apoi, a sectionat cadavrul, iar carnea a pastrat-o in congelator. Canibalul a inregistrat toata crima pe o caseta video. El a fost condamnat anul trecut la inchisoare pe viata.
Bogdan Marinita


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.