Dictonul "dragostea invinge orice obstacol" isi va gasi inca o data aplicarea, in cazul "omului-maimuta", un barbat chinez care are intreg corpul acoperit cu par. Yu Zhenghuan a anuntat ca in acest an se va casatori. Pe aleasa inimii a intalnit-o la o petrecere. Din cauza infatisarii sale nu tocmai placute, chinezul a avut mari probleme in gasirea unei femei care sa-i fie alaturi.

Perioada in care Yu Zhenghuan se va casatori a fost stabilita catre sfarsitul acestui an. Yu spune ca asteapta cu nerabdare ziua cea mare. "Sunt o persoana normala. Dar in copilarie, ma simteam inferior celorlalti, care ma considerau un monstru", a declarat Yu. Inca o dovada a faptului ca se considera un om ca toti ceilalti, Yu a declarat ca se va inscrie in cursa pentru castigarea concursului pentru desemnarea celui care sa poarte flacara la jocurile olimpice care vor avea loc in China anul viitor.

"In primul rand sunt si in China si in afara tarii. In al doilea rand, experienta mea de a face fata anormalitatii are legatura cu spiritul olimpic", a declarat barbatul. Acesta a devenit celebru si in afara Chinei, dupa ce imagini cu el au aparut in presa internationala. Yu are tot corpul acoperit de par, inclusiv fata. Din aceasta cauza el singur isi spune "King Kong", si a cerut lucrul acesta familiei si cunoscutilor, si asta dupa ce a vizionat filmul de mare succes la Hollywood.

"King Kong este un adevarat mascul. Este puternic si face orice pentru femeia pe care o iubeste. Eu sunt exact ca el", a declarat chinezul. El si-a intalnit logodnica la o petrecere si spune ca a fost dragoste la prima vedere. Yu afirma ca se simte extraordinar pentru ca este implicat intr-o relatie.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.