Intrebati de revista "US Magazine" cat cer pentru prezenta la o petrecere privata, Demi Moore, Pamela Anderson, Scarlett Johansson si cantaretul Usher au surprins oferind preturi exorbitante. Explicatia: timpul lor se calculeaza in cifre cu multe zerouri.

Astfel, pentru cei dispusi sa ii aiba pentru o noapte pe frumosii de la Hollywood e bine de stiut ca preturile lor sunt extrem de piperate. De exemplu, Mariah Carey si Usher nu se prezinta nici in ruptul capului la o petrecere privata pentru mai putin de 1.000.000 $. Intr-adevar, cei doi cantareti sustin ca reprezentatia lor face toti banii. Jessica Simpson le face concurenta acerba, "spargand piata" cu un pret de numai 400.000 $, pentru cateva ore de cantat.

Nici actritele nu rateaza ocaziile de a face bani din imaginea lor. Astfel, Nicole Kidman cere pentru prezenta la petrecere 500.000 $ si un avion personal, iar Scarlett Johansson vrea 200.000 $, la fel ca si Demi Moore. Pentru "ravnitii" Pamela Anderson si Nick Lachey, preturile, negociabile de aceasta data, oscileaza sensibil de la 75.000 la 250.000 $. Mai in gluma, mai in serios, si Tara Reid s-a inscris pe lista cu un pret de intrare de 50.000 $.

Actrita Scarlett Johansson se poate numara printre invitatii oricarei petreceri private, daca organizatorii sunt dispusi sa plateasca suma de 200.000 de dolari. Evident, vedeta nu a dat mai multe relatii despre ce va face la respectiva petrecere.

Mariah Carey si Usher pot fi chemati numai in calitate de cantareti. Pentru 1.000.000 de dolari, celebritatile garanteaza succesul petrecerii si faptul ca nimeni nu va sta pe scaune toata noaptea.
Pamela Anderson are un tarif preferential cuprins intre 75.000 si 250.000 de dolari pentru petrecerile private. Diva a dat de inteles ca poate negocia cu organizatorii prestatia ei de la petrecere.