O tanara in varsta de 22 de ani din Argentina va naste prin cezariana septupleti, adica sapte fetite identice, fapt fara precedent in respectiva tara avand in vedere ca este vorba de o sarcina naturala care nu a fost stimulata prin proceduri medicale, potrivit AFP.

Nasterea prin cezariana a celor sapte fetite este asteptata pentru data de 30 august asa cum a declarat Iolanda, tanara mama presei locale.

Pentru tanara mama este prima nastere dar spune ca in familia sa au mai fost cazuri de sarcini multiple, atat mama cat si bunica sa avand gemeni. "Speram ca fetele noastre sa fie unice ca si prenumele lor Zahara, Acsa, Aixa, Sjael, Zalma, Nahir si Zael", a spus tanara care a precizat ca micutele aveau intre 400 de grame si 2,1 kg la zece zile inainte de data probabila a nasterii, informeaza NewsIn.

Ea a explicat ca a luat medicamente si vitamine si ca a facut 85 de injectii pentru ca bebelusii sa se dezvolte corespunzator. Femeia care se afla in somaj impreuna cu sotul ei, in varsta de 27 de ani, a lansat un apel catre generozitatea publicului pentru a-i ajuta sa-si creasca cele sapte fetite.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.