4 milioane de dolari pentru trei nopti in primul hotel spatial din 2012 Desi initiativa a beneficiat de sponsorizari private din diverse tari, incluzand si companii, Galactic Suite cauta in continuare finantatori ai ineditului proiect.

Hotelul spatial va acomoda clientii noncomformisti in apartamente de cate trei camere, costul unei cazari pentru trei zile ridicandu-se la exorbitanta suma de 4 milioane de dolari. Suma s-ar justifica oricum, clientii urmand sa aiba parte de o experienta total diferita: turistii vor putea privi rasaritul de soare de 18 ori pe zi. In plus, design-ul hotelului se aseamana cu un grup de molecule, fiecare molecula prinzandu-se de nava spatiala care aduce vizitatorii pamanteni.

Evident, Galactic Suite va trebui sa lucreze la eventualele probleme care ar putea aparea in timpul implementarii proiectului din spatiu. “Principala provocare vor fi baile ”, a declarat Xavier Claramunt, presedintele Galactic Suite. Intr-un mediu fara gravitatie, cele mai intime activitati ale turistilor, cum ar fi dusul, sunt dificil de atacat: vizitatorii vor intra in camere unde apa va pluti in jurul acestora sub forma de bule.