Putin si o parte din membrii organizatiei de tineret pro-Kremlin

Pentru a stopa scaderea natalitatii, presedintele rus Vladimir Putin a infiintat o organizatie care, printre altele, are ca sarcina cresterea natalitatii prin intermediul taberelor de procreere. Tinerilor care se duc in aceste tabere li se tin discursuri si apoi sunt trimisi sa faca sex in corturi special amenajate. Participantii sunt indemnati sa faca copii pentru ca "rusii sa nu aiba soarta mamutilor si sa dispara".

"Mamutii au disparut de pe fata pamantului pentru ca nu s-au imperecheat indeajuns de des! Acest lucru nu trebuie sa se intample si cu rusii". Acesta e numai unul din sloganele pe care trebuie sa le asculte membrii organizatiei "Nashi" (Impreuna) care merg in aceste tabere.

Dupa acest discurs mobilizator, tinerii sunt invitati sa se indrepte catre "Oaza Dragostei", o zona de dormitoare, asezata in forma de inima chiar in mijlocul taberei, unde incep sa procreeze pentru tara-mama, noteaza cotidianul britanic Daily Mail.

Organizatia se afla sub patronajul administratiei prezidentiale din Rusia, implicit a lui Vladimir Putin, si in ultimii ani a capatat o importanta din ce in ce mai mare in peisajul politic rus. In tabara, aflata la aproape 300 de kilometri de Moscova, participa anual 10.000 de membri care trebuie sa ia parte la exercitii fizice si la conferinte. Prezenta este obligatorie la majoritatea evenimentelor, fiind monitorizata prin intermediul unor bratari electronice, iar cine lipseste de la trei evenimente este exclus din tabara. Aceeasi soarta o au si cei care beau alcool.

In schimb, sexul este incurajat cu toate mijloacele: de prezervative nici nu s-a auzit in tabara, iar fetelor li se interzic chilotii tanga pentru a nu le afecta fertilitatea. In prima saptamana, nu mai putin de 25 de cupluri s-au casatorit, iar in a doua alti 10 baieti si 10 fete si-au jurat credinta vesnica. Casatoriile sunt oficializate chiar de un ofiter de stare civila.

Criticii regimului Putin afirma ca in aceste tabere presedintele rus isi creeaza o garda loiala asemeni lui Hitler. De asemenea, afirma opozitia, adevaratul scop al acestor tabere nu ar fi cresterea natalitatii, ci pregatirea unui atac de proportii asupra democratiei, incheie cotidianul citat.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.