Miracol. Bucuresteanca Letitia Marin a uimit o lume intreaga atunci cand a demonstrat, in direct la TVR, ca poate sa atraga ca un magnet diferite obiecte
In urma cu 5 ani, Letitia Marin ducea o viata linistita, alaturi de sotul ei si cei doi caini, intr-un apartament cochet din cartierul Militari. Intr-o zi a suferit o pareza pe partea stanga si a stat internata in spital saptamani intregi. Atunci a simtit ca s-a schimbat ceva in organismul ei. "Dupa ce m-am facut bine, cu mari eforturi din partea mea si a medicilor, am observat ca incepusem sa simt oamenii din jur. Parca mi se deschisese un al treilea ochi. Il ghiceam pe cel care are suflet rau. Nu stiu cum, nu-mi explic. Cand privesti omul bun in ochi, vezi asa, o lumina calda. Cel rau, cu ganduri ascunse, parca te taie cu privirea si te simti in nesiguranta langa el." A trecut ceva vreme si femeii au inceput sa i se intample tot soiul de ciudatenii. Lingurile de la bucatarie, farfuriile sau orice bucata de metal i se lipeau de degete. S-a speriat putin la inceput. Dar dupa aceea, mai mult in joaca, a incercat sa-si puna pe piept, pe frunte si fata, mai multe obiecte: monezi vechi de 100 de lei, polonice, capace de oale, farfurii, cutite, furculite.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.