S-au nascut din aceeasi mama, la cinci minute una de cealalta, insa gemenele britanice Millie si Marcia Biggs, care tocmai si-au celebrat prima zi de nastere, sunt departe de a fi identice: una este negresa, in timp ce cealalta este alba, cu parul blond si ochi albastri.
Bizareria genetica - noteaza cotidianul „Birmingham Evening Mail” - se datoreaza faptului ca Millie seamana cu tatal sau jamaican, in timp ce sora sa geamana, Marcia, cu mama, de origine britanica. 'Oamenii spun ca este o chestiune genetica neobisnuita. Este foarte rara si are sanse de unu la un milion sa se intample', a declarat mama celor doua fetite, Amanda.

Femeia a adaugat ca gemenele, care au fost concepute in urma unui tratament de fertilizare in vitro, 'aratau aproape la fel imediat dupa ce au fost nascute'. 'Diferentele clare au inceput sa apara dupa cateva luni, Millie semanand cu tatal sau, cu par negru si piele inchisa la culoare, iar Marcia cu mine, cu piele alba si par blond', a precizat Amanda Biggs.


Despre autor:

Sursa: Antena3.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.