Daca se indoia cineva de adevarul zicalei: "Sexul vinde", patronii unei pizzerii din orasul canadian Winnipeg pot confirma ca aceasta este cat se poate de adevarata. Ei au decis sa atraga mai multi clienti, oferind la fiecare bucata de pizza cate o poza erotica.

Fotografiile sunt diferite, iar cunoscutatorii spun ca sunt atat de explicite incat l-ar face si pe Larry Flint sa roseasca. Cu toate acestea, restaurantul are tot mai multi clienti. Atat de multi incat proprietarii se gandesc serios sa deschide alte pizzerii in orasele importante ale Canadei.

"Nu vor da niciodata faliment, pentru ca oamenii vor fi mereu intrigati de oferta noastra. Toata lumea stie ca sexul vinde, asa ca sunt increzator in reusita", a declarat Corey Wildeman, patronul localului.

Intrebat cum i-a venit ideea, Wildeman a spus ca s-a inspirat din filmele erotice clasice, in care femeile singure fac comanda de pizza, iar cel care aduce comanda le ofera mai mult decat o masa delicioasa.

In mod neasteptat, mai mult de 75% dintre cei care cumpara frecvent pizza erotica sunt femei.


Despre autor:

Realitatea

Sursa: Realitatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.