O expozitie a ciudateniilor, intitulata sugestiv "Sa vezi si sa nu crezi", s-a deschis in celebra Times Square din New York. Expozitia-spectacol reuneste personaje desprinse parca din circurile itinerante de altadata, in care bizareria si monstruozitatile naturii provoaca fiori publicului.

"Am fost tatuat pret de vreo 700 de ore ca sa-mi acopar corpul in intregime cu solzi verzi si semne negre. Mi-am facut implanturi de teflon pe ochi, mi-am taiat urechile, mi-am redus nasul, mi-am ascutit dintii si mi-am bifurcat limba", a declarat Omul-soparla.

Omul-soparla este doar unul dintre animatorii spectacolului ciudateniilor. Acestuia i s-au alaturat cele mai batrane siameze, un inghititor de sabii sau un barbat care poate merge cu picioarele intoarse la 180 de grade. De fapt, show-ul reuneste curiozitati ale naturii pastrate la Muzeul Ripley din Statele Unite, care detine, de exemplu, o colectie de capete umane bizare, mai mare chiar decat cea a muzeului american de Istorie Naturala.

Un alt exponat de pret este un meteorit cazut in 1958 in China. Expozitia Ripley’s a mai fost gazduita de Times Square in anii '50 si '60, insa a disparut o data cu transformarea sociala a metropolei americane. Proprietarul acestor ciudatenii afirma ca expozitia s-a intors in Times Square deoarece piata a redevenit un loc frecventat de familisti.

Omul-soparla

Barbatul din imagine si-a castigat porecla de "Omul-soparla" dupa ce si-a umplut trupul cu tatuaje si si-a modificat cateva parti ale corpului

«Femeia-Pisica»

Americanul Dennis Avners e cunoscut si sub numele de "Cat Woman", adica Femeia-Pisica. Barbatul a trecut prin mai multe operatii estetice de umflare a buzelor si si-a introdus nenumarate piercing-uri pentru a semana cat mai mult cu personajul de benzi desenate. Dennis nu renunta niciodata la imaginea socanta in care a investit atatia bani si recunoaste ca, atunci cand se plimba pe strada, reuseste sa ii sperie pe copii si sa ii indigneze pe trecatori.

Femeia cu unghii- record

Lee Redmond e femeia cu cele mai lungi unghii din lume. Ea nu si-a mai taiat unghiile din 1979 si a reusit sa ajunga la o lungime de peste 80 cm. insumate, cele 10 unghii ale femeii se intind pe o distanta de 7 metri si jumatate. Cum este si firesc, Lee Redmond este dependenta de tratamentul special administrat zilnic de manichiurista personala.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.