Premiera. Specialistii unui centru medical din New York vor reface fata adolescentului irlandez de 17 ani,care s-a nascut fara mandibula
Tanarul cu o jumatate de fata nu poate respira fara ajutorul aparatelor, nu poate manca normal si nici nu poate vorbi. Se foloseste de calculator atunci cand vrea sa comunice cu cei din jur, iar gura abia daca si-o poate deschide pentru a-si curata dintii. Alan Doherty a calatorit impreuna cu parintii sai din Letterkenny, Irlanda, la New York, unde a fost programata dificila interventie chirurgicala, al carei cost se ridica la peste 100.000 de dolari.
Banii au fost adunati din donatii chiar de Alan Doherty care, pentru a-si implini visul de a avea o fata normala, a batut din usa in usa, cerand oamenilor ajutor. Acum, familia lui Alan isi leaga toate sperantele de priceperea "celor mai capabile maini din America".


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.