Cu toate ca ideea de a da o lectie tineretului in materie de muzica exista de ceva vreme, abia anul acesta, "The Zimmers", trupa condusa de Alf Carretta, a reusit sa intre intr-un studio si sa inregistreze primul hit. Rezultatul: un succes international, invitatii peste invitatii in emisiuni televizate si chiar propuneri de turneu in Asia si Statele Unite ale Americii.

Ecoul inregistrat de hitul "My Generation" a surprins intreaga lume cu atat mai mult cu cat videoclipul filmat sub directa indrumare a castigatorului unui premiu Grammy, Geoff Wonfor, a fost difuzat doar pe internet. Succesul i-a dat peste cap pe membrii trupei, a caror varsta insumeaza nu mai putin de 3.000 de ani, acestia fiind nevoiti sa se inchida efectiv in studio si sa scoata primul lor album care va fi lansat lunea viitoare.

"Sper sa mor inainte de a imbatrani" este mesajul pe care octogenarii, nonagenarii si centenarii de la "Zimmers" vor sa il transmita generatiei din care fac parte fanii lor. "Faptul ca am inregistrat in acelasi studio in care au tras voci si cei de la Beatles a fost pentru noi o experienta extraordinara. Simtim ca prin muzica revenim la viata si este senzational sa vedem cata lume ne iubeste", a declarat liderul formatiei, Alf Carretta.

Conform unui purtator de cuvant al formatiei, "The Zimmers" vor evita aparitiile in presa pentru ca au de pregatit noul album si pentru ca "la varsta lor, nu mai rezista asa de bine la un asemenea efort".