Nevoia rapida de bani poate conduce la luarea unor decizii disperate. E cazul unui brazilian care si-a scos la vanzare prin licitatie propria sotie pe un site Internet. Pretul cerut nu era deloc mare, numai 100 de reali, ceea ce a generat un interes enorm. (Bogdan Marinita)

Atrasi de pretul incredibil de mic, peste un milion de internauti au licitat pentru sotia barbatului. Pretul de pornire a fost de numai 100 de reali, aproximativ 35 de euro, relateaza site-ul cotidianului electronic Le Matinternet.

Secretariatul de Stat pentru Drepturile Femeilor a anuntat, vineri seara, ca a somat site-ul Mercado Livre, in care eBay detine o participatie importanta, sa elimine acest anunt ce constituia o incalcare a legii prin care e interzis comertul de organe, persoane, sange si orice element al corpului uman. Sambata, anuntul fusese deja retras.

Acesta fusese pus de un barbat care afirma ca se numeste Breno si care isi justifica gestul in urmatorii termeni: "imi vand sotia din motive despre care prefer sa nu dau amanunte, dar am cu adevarat nevoie de banii acestia’’. Vanzatorul isi descria sotia din punct de vedere fizic si o prezenta ca pe o gospodina excelenta. Potrivit afirmatiilor lui, aceasta are 35 de ani si valoreaza "greutatea sa in aur’’.

Agentia de presa braziliana Estado considera ca anuntul ar fi putut fi o gluma dar nimeni nu se afla in posesia informatiilor care sa confirme o astfel de ipoteza. La randul sau, site-ul Mercado Livre a dat asigurari ca nu remarcase mai inainte acest anunt extravagant, din cauza faptului ca pe site-ul sau este pus in vanzare un numar foarte mare de produse - circa un milion.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.