O familie din Boston al carei caine a murit electrocutat cere companiei de electricitate despagubiri in valoare de 740.000 de dolari. Cassius - un caine din rasa Boxer - a murit electrocutat martea trecuta, cand stapanul lui, Kyle De Vito (13 ani), l-a scos la plimbare si a trecut pe langa un stalp de electricitate al companiei NStar Electric. Initial, familia De Vito ceruse 1,4 milioane de dolari.

"N-am vrut sa parem lacomi", a spus avocatul familiei, John G. Swomley. Familia a refuzat oferta companiei NStar, in valoare de 200.000 de dolari, cerand de aproape patru ori mai mult, mai exact echivalentul salariului anual al directorului executiv al companiei. Scurgerile de electricitate sunt periculoase mai ales in aceasta perioada a anului, cand zapada topita si solutiile cu sare devin bun conductori de electricitate. Oamenii care poarta cizme de cauciuc sau ghete nu sunt in pericol.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.