Soc total pentru o cunoscuta actrita japoneza, pe nume Maiko Kawakami: dupa ce si-a cumparat un dragalas pui de canis alb, vedeta a constatat - ce credeti? - ca era vorba de fapt despre ...un miel! Nu este o poveste SF, ci o intimplare comica, trebuie s-o recunoastem, relatata de tabloidul "The Sun".
Dupa ce actrita s-ar fi plins, la o emisiune TV, ca dragutul catelus e tare suspect, deoarece bietul de el nu latra, nu se atinge de mincarea canina si are o privire cam bleguta, niste prieteni binevoitori au anuntat-o ca, de fapt, nu este catel ci miel. Se pare ca e vorba despre o intreaga retea de trafic de miei pe post de catei, luati din Australia si Marea Britanie si vinduti japonezelor bogate si cam naive. Degeaba a aparut Maiko din nou pe sticla, afirmind sus si tare ca a fost gresit inteleasa la emisiunea precedenta si ca ea nici macar nu are un canis, dar ca a relatat o poveste la "a doua mina", patania sa a ajuns deja celebra nu numai in arhipelagul nipon, ci pe toate meridianele.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.