Un brazilian si-a «imprumutat» pielea firmelor interesate

Edson a epuizat aproape tot "spatiul publicitar" de pe corp
Un barbat somer din Brazilia isi castiga existenta vanzandu-si corpul pe post de panou publicitar. Edson Alves, din Tanabi, are pe corp 20 de tatuaje prin intermediul carora magazine, restaurante si afaceri locale isi fac reclama.

El se dezbraca in fiecare zi la bustul gol si se plimba pe strazile orasului, expunandu-si tatuajele de pe spate, brate si piept. "Fac o gramada de bani cu aceasta meserie", a declarat brazilianul. "Omul-panou", cum il poreclesc prietenii, castiga echivalentul a cel putin 700 de euro pe luna din cele 20 de reclame "platite", o suma mare pentru regiunile sarace din Brazilia. "in total, am 30 de tatuaje pe corp, dar doar pentru 20 incasez bani in acest moment. Cand un contract expira sau cei care m-au angajat nu si-au platit reclama, desenez un mare X peste ea", explica Edson.

Barbatul de 32 de ani spune ca ideea de a castiga bani din reclame pe corp i-a venit in urma cu doi ani. "Stateam cu un amic la bar si atunci i-am spus ca ce-ar fi sa-mi tatuez eticheta sticlei de coniac pe corp. Amicul meu mi-a spus ca mai bine as face acest lucru cu marcile firmelor din orasul nostru", spune brazilianul.

In acesti doi ani, el a facut reclama pentru supermagazine, firme de IT, magazine de cadouri, bauturi si chiar pentru o firma de inchiriat masini.

"in nici unul din contractele de pana acum, clientii nu mi-au impus sa umblu prin oras la bustul gol. Fac asta doar pentru ca imi place", spune Edson.

Unul dintre cei care a apelat la aceasta forma de publicitate a declarat: "A-ti face reclama astfel da rezultate mai bune decat publicitatea prin radio sau ziare. De cand numele magazinului meu apare pe pieptul lui Edson, vanzarile au crescut cu aproape 30%’.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.