Patru gardieni ai Reginei Angliei s-au filmat goi si mimand sexul

Imaginile obscene filmate de cei patru au fost cenzurate de presa germana cu ajutorul coroanei britanice. Patru membri din Garda Scotiana, care se ocupa cu paza Palatului Buckingham, au fost identificati la scurt timp dupa ce tabloidul britanic "The Sun" a publicat capturi video in care acestia apareau fluturandu-si organele genitale si mimand actul sexual.

Soldatii, despre care "The Sun" spune ca ar din Glasgow, s-au filmat in timp ce dansau goi, isi mangaiau unul altuia organele genitale si se plesneau in gluma peste fund. Cei patru erau beti si purtau caciulile uriase din blana de urs canadian si tunicile specifice celebrei Garzi Scotiene.
Gardienii pe jumatate dezbracati dansau pe melodia formatiei Beatles, "Twist and Shout" si consumau vin si cidru in timpul unei petreceri spontane organizate in dormitoarele lor din centrul Londrei.

Schimbarea garzii la Buckingham atrage zilnic mii de turisti

Conform "sursei" "The Sun", cei patru revenisera recent din Glasgow si este posibil sa fi facut parte din trupele de elita trimise in urma cu aproximativ un an in sudul Irakului.
"Regimentul nostru e unul din cele mai cunoscute in intreaga lume, atat pentru costumatie, cat si pentru ritualul de schimbare a garzii de la Palat.

Regina Elisabeta a fost socata la auzul ispravilor gardienilor

Se stia in toata lumea ca suntem cei mai disciplinati, asta pana cand soldatii astia care se plesnesc unul pe celalalt peste fund si isi ating chiar si organele genitale in timp ce poarta uniforma Garzii Scotiene ne-au facut de ras. Sunt o rusine pentru uniforma!", a declarat pentru "The Sun" sursa, care a preferat sa isi pastreze anonimatul.

Dupa publicarea fotografiilor, cei patru au fost identificati si vor fi trimisi in fata comisiei de disciplina.
Celebra in intreaga lume pentru costumatie si prestanta din timpul serviciului in fata Palatului Buckingham, Garda Scotiana a fost considerata un exemplu de disciplina si curaj. Faptul ca nimic din jur nu ii putea distrage de la paza Palatului pe soldatii aflati de garda era considerat ca un simbol al Casei regale britanice.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.