Doi bunici din Cleveland au primit interdictie de a mai calca in cantina tribunalului unde erau judecati, dupa ce un paznic i-a vazut furand mancare si indesand in sacose.

Paznicul a decalarat ca sexagenara Joan Hall, aflata la tribunal cu complicele sau pentru a fi judecati pentru furt din magazine, a strecurat un pranz la pachet intr-o punga de plastic pe care a plasat-o strategic intr-un cos de gunoi. De acolo a fost preluata rapid de Roger Neff, 75 de ani, dupa care cei doi au strecurat prada pe usa de la intrare.

Strategia hotilor infometati se pare ca nu a fost dintre cele mai inspirate, fiind obligati pe toata perioada procesului sa isi aduca pranzul la pachet.

Edwarl LaRue, avocatul cuplului cleptoman, a declarat presei ca judecatorul i-a interzis cu desavarsire sa divulge orice detaliu despre procesul celor doi sau despre incidentul de la cantina.

Cu toate acestea, nu este greu sa ne imaginam, avand in vedere de ce sunt capabili cei doi in incinta tribunalului, ce anume au facut in libertate si care va fi verdictul judecatorului.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.