Suzanne Portnoy, o britanica in varsta de 46 de ani, a decis sa rupa tacerea in privinta vietii intime, marturisind familiei si prietenilor ca are un apetit sexual rar intalnit.

Britanica e atat de focoasa incat de multe ori dimineata, dupa ce-si lasa cei doi copii la liceu, se intalneste rapid cu un amant, inainte sa inceapa munca. Sotul ei, preocupat mai mult de cariera sa, nu s-a aratat socat de aventurile partenerei sale, astfel ca cei doi continua sa traiasca impreuna de dragul copiilor. Mai preocupati s-au dovedit prietenii, care i-au sugerat Suzannei sa consulte un specialist pentru a-si trata dependenta de sex.

"Fac sex de patru ori pe saptamana. Un cuplu normal face asta de trei ori, asa ca nu vad de ce as avea eu o problema. Doar pentru ca ma culc cu barbati diferiti?", se intreaba ea retoric. in ritmul acesta, nici nu e de mirare ca britanica a avut 160 de parteneri, in zece ani.

Suzanne, un consultant PR, este foarte organizata cand vine vorba de amanti. Ea are o lista scurta cu zece barbati gata oricand sa-i stea la dispozitie. in week-end, se imparte intre familie si amanti. "Ma culc cu un barbat vinerea, cu doi sambata, cand sunt mai libera, si in fine, cu al patrulea, duminica", a povestit ea.

Suzanne s-a maritat la 27 de ani crezand ca a gasit barbatul ideal. Pentru o vreme, a stat cuminte acasa si s-a ocupat de familie, dar s-a speriat cand a constatat ca se transformase in gospodina perfecta. A iesit din nou in lume, iar de atunci, nu se mai opreste. si marturiseste ca este foarte fericita.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.