Alfred Collins a primit o diploma onorifica pentru cei 70 de ani de taximetrieCel mai longeviv sofer de taxi din Marea Britanie, Alfred Collins, si-a anuntat oficial retragerea din slujba, relateaza BBC. Dupa ce a transportat sute de mii de pasageri, batranul Collins spune ca stie pe de rost toate strazile din uriasa capitala britanica.

Batranul Alfred Collins, de 92 de ani, isi aminteste ca a transportat primul pasager in anul 1937. De atunci, Collins si-a facut meseria fara pauza pe strazile aglomerate ale Londrei.

Educat si extrem de prietenos cu clientii sai, Collins nu a avut nici o reclamatie in intreaga sa cariera. La bordul taxiului sau negru, el devenise in ultmii 20 de ani o figura emblematica pentru Londra.

Printre personalitatile care au stat pe bancheta din spate a masinii sale, batranul Collins a enumerat nume ca fosta prim ministru Margaret Thatcher, actrita Joan Collins si moderatorul Bruce Forsyth. "Viata inseamna comunicare si eu mi-am petrecut-o impartasind cu clientii mei diferite experiente de viata. De la fiecare din cei care mi-au urcat in masina am invatat cate ceva", a declarat Collins.

"Acesti 70 de ani nu au trecut in zadar. Ma intalnesc si azi cu politicieni, cele-britati sau oameni obisnuiti care ma recunosc si ma saluta", a declarat cel care, in viziunea unora, poate concura lejer pentru locul de "cel mai cunoscut londonez".


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.