Chiar si cele mai inocente animalute de casa pot produce pagube de sute de mii de dolari. De acest lucru s-a convins stapana unei pisicute, care trebuie acum sa ii plateasca fratelui ei despagubiri in valoare de 122 000$, dupa ce siameza l-a muscat pe acesta de mana. Un tribunal din Michigan a stabilit ca Michael Sabo, 57 de ani, merita uriasa suma dupa ce pisica Randy l-a muscat de mana dreapta in 2004.

Tom Pabst, avocatul barbatului, a declarat ca, in urma muscaturii, degetele clentului sau s-au umflat atat de rau incat au ajuns la dimensiunea unor hot dogi, iar infectia a necesitat 3 saptamani de spitalizare, timp in care a cheltuit zeci de mii de dolari pentru medicamente. Sora lui Sabo, Jean Toney, il avertizase pe acesta sa nu ia pisica in brate, deoarece mai muscase si alti oameni. Se pare insa ca animalul a sarit in poaloa lui Michael, provocand costisitoarea muscatura. Conform avocatului sau, initial Sabo a incercat sa isi acopere costul tratamentului pe asigurarea surorii lui, dar cand acest lucru i-a fost refuzat, nu a avut alta alternativa decat actionarea acesteia in justitie.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.