Un medic chinez afirma ca a reusit sa gaseasca un mijloc de eliminare a pietrelor din vezica biliara prin acupunctura, asupra unei anumite zone a urechii. Pentru mai multa precizie, el foloseste boabe de cereale lipite pe locul respectiv.

Cercetind in detaliu firul de par, o echipa de specialisti canadieni a ajuns la concluzii spectaculoase. Bolnavii de diabet, de exemplu, au un continut de crom in par mai scazut decit oamenii sanatosi; la bolnavii de schizofrenie continutul de fier si plumb din par este foarte ridicat, iar cel de cadmiu si mangan foarte scazut. Parul locuitorilor oraselor contine mai mult plumb decit al celor din mediul rural, iar al pescarilor un procentaj peste normal de mercur. Persoanele cu un indice ridicat de inteligenta au in par concentratii mai mari de zinc si cupru si mai scazut de cadmiu, iod si plumb.

Un pronuntat miros de valeriana te intimpina toamna, in satul Wierzchowiska din voievodatul Kielce, Polonia. Aceasta se explica prin faptul ca toti locuitorii satului se ocupa cu cultivarea odoleanului, planta a carei radacina serveste la prepararea valerianei, medicament folosit in bolile de inima. Un studiu arata ca bolile cardiovasculare sint o raritate aici, tocmai datorita faptului ca aceste plante influenteaza favorabil starea de sanatate a locuitorilor.

Pentru scurtarea timpului de vindecare a ranilor, bioinginerii canadieni au inventat un pansament electric. Eficacitatea acestuia se bazeaza pe faptul ca unii curenti de inalta frecventa stimuleaza formarea in organism a colagenului, care ajuta la vindecarea ranilor. Electrozi fini, se fixeaza pe rana, legati de un generator de curent de inalta frecventa. Tratamentul este rapid si nedureros, iar respectivele cicatrice trec aproape neobservate.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.