Andrew Riley este acuzat de nu mai putin de 128 de infractiuni. Ceea ce face special acest caz este ca Riley abia a implinit 13 ani ani si este doar in clasa a VII-a. Printre faptele de care este acuzat se numara furt, patrundere prin efractie si vandalism.

Fapta care i-a socat cel mai mult pe procurori a fost bataia sora cu moartea pe care baiatul de 13 i-a administrat-o unui informator al politiei care l-a tradat. Andrew Riley este considerat raspunzator pentru un val de criminalitate care a speriat orasul Nelsonville, statul Ohio. "in 30 de ani de cariera nu am vazut niciodata pe cineva atat de tanar cu atatea infractiuni comise", a declarat procurorul din comitatul Athens, C. David Warren.

Politia din Nelsonville il acuza pe minor ca a spart mai multe case si magazine si chiar ca a furat file de cec de la batrani. Alaturi de Riley au fost inculpati alti trei minori, dintre care unul are numai 10 ani. La un moment dat, a batut cu salbaticie un martor care a informat politia", a explicat Warren, referindu-se la "ispravile" micului infractor.

Din cauza varstei, Riley Andrew nu va merge la puscarie, ci va fi internat pana la varsta de 21 de ani intr-o scoala de corectie.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.