Cea mai scumpa apa din lume se numeste SuperNariwa, se comercializeaza in Japonia, cu incredibilul pret de 10.000 de dolari litrul, adica aproximativ 7500 de euro.
Costul ridicat al acesteia se explica prin faptul ca este extrasa dintr-un izvor ce a luat nastere acum doua milioane de ani, dupa ce o stinca a fost "ciuruita" de o ploaie de meteoriti. In plus, in apropiere de locul in cauza a erupt si un vulcan marin, ceea ce a facut ca proprietatile apei sa fie deosebite. Intr-adevar, producatorii sustin ca SuperNariwa este o "apa magnetizata", care ajuta organismul uman sa se apere impotriva bolilor si care incetineste procesul de imbatrinire.

Formula concentrata a acestui lichid-minune aduce un surplus benefic de energie si contribuie la vindecarea unor boli precum ulcerul sau hepatita. Asa se explica de ce o sticluta de 10ml costa 99,95 de dolari, ceea ce inseamna ceva mai putin de 10.000 de dolari pe litru (7500 de euro). In ciuda pretului exorbitant, sticlutele cu apa miraculoasa se vind fara nicio problema.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.