O americanca de 190 de kg a dus sarcina noua luni fara sa aiba habar.

Americanca April Branum s-a dus la spital saptamana trecuta acuzand dureri de stomac si s-a intors acasa cu un bebelus in brate, desi ea si partenerul ei pierdusera de mult speranta ca ar putea avea un copil. Cand femeia s-a prezentat la camera de garda, medicii au decis sa-i faca o ecografie abdominala pentru a stabili cauza durerilor.

April Branum a fost socata sa afle ca este insarcinata in luna a noua, foarte aproape de punctul de a aduce pe lume pruncul. Micutul s-a nascut prin cezariana vinerea trecuta, cantareste 3,3 kg si este perfect sanatos.

"De obicei iti dai seama ca esti gravida, dar in cazul meu nu aveam cum", a explicat femeia in varsta de 39 de ani, aratand cu un gest elocvent spre trupul ei masiv. Femeia a explicat ca are o greutate de 190 de kilograme si n-ar fi avut cum sa bage de seama ca i-a mai crescut burta si asa uriasa. Ea a mai spus ca nu a avut niciun fel de greturi si nu a simtit copilul miscand in pantece pana in momentul in care medicii nu i-au spus ca e gravida.

In opinia medicilor de la spitalul UCI din Orange Couty, California, miscarile copilului erau atenuate de stratul de grasime de pe burta mamei. "Cand se misca sau se intindea pe pat, ea avea de mutat o greutate asa de mare, incat n-avea cum sa mai simta miscarile bebelusului", a spus doctorul Afshan Hameed.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.