Cei doi s-au intalnit in timpul unei vizite in Cecenia, din cadrul turneului international inceput inca de anul trecut de participantele la concursul Mrs. World, rezervat femeilor casatorite.

Ramzan Kadirov a ce­­rut-o in casatorie pe Ca­­roline Varkaik, concurenta din Kenya la concursul Mrs. World, ce urmeaza a avea loc luna aceasta in Rusia. Kadirov, care a fost numit in urma cu cateva zile in functia de presedinte al Ceceniei de Vladimir Putin, a crezut ca reuseste sa o induplece pe frumoasa concurenta oferindu-i un cadou mai putin obisnuit constand in doi cai, doua gaini si un tap.

Parand extrem de surprinsa de gestul liderului cecen, tanara l-a im­­bratisat si i-a promis ca se va intoarce in cel mult un an. Concurentele Mrs. World au participat la un tur al Rusiei, inainte de marele concurs, ce se va desfasura pe 8 martie, in statiunea Soci de la Marea Neagra. Ele au fost plimbate si prin Cece­­nia, intr-un convoi de 15 masini Porsche, cu soldati inarmati pozitionati la fiecare 500 de metri de-a lungul unui traseu de 50 de kilometri.

La editia de anul trecut a Mrs. World, desfa­­surata la St. Pe­­ters­­burg, co­­roa­­na a fost smulsa de pe capul casti­­ga­­toarei, din Costa Rica, pen­­tru a fi oferita concurentei din Rusia, o manechina de 18 ani, casatorita cu unul dintre cei mai bogati oameni de afaceri din tara.