Un american din Long Island a luat "ostatici", 50 de pui si gaini, amenintind ca va executa cite o oratanie pe minut daca o echipa de politisti, chemata de vecini, nu-i paraseste imediat proprietatea. Politistii, impreuna cu un grup de gunoieri, fusesera chemati de vecini sa-i curete terenul batrinului, deoarece gunoaiele si deseurile depozitate acolo faceau aerul irespirabil pe citeva sute de metri. Sub privirile vecinilor de pe strada, nebunul a reusit sa gituiasca trei pui inainte de a fi arestat. Intre cei prezenti la incident s-a numarat si un membru al Societatii de Protectie a Animalelor, care a declarat ca o asemenea cruzime e de neimaginat, iar autorul va fi in mod sigur actionat in justitie.

-Simong Sang a reusit sa-l invinga pe rivalul sau, Chi Keng si sa devina campion la... preparat spaghete. El reuseste sa faca 8.000 de spaghete intr-un minut.
In fata unui public numeros, americanul Gil Castello a aratat cum se poate imobiliza un crocodil fioros, de 130 kg, in numai cinci minute. Desi sfatul a fost clar si concis, nimeni nu a avut curajul sa incerce imobilizarea crocodilului.

-Americanca Kat Reinman se numara printre cele mai tatuate femei din istoria SUA. Pentru a fi mai originala, Kat si-a tatuat pe coapsa stinga portretele copiilor sai, Lexie si Jack.

-John James Audobon s-a nascut la Santo Domingo, in 1784. In 1802 s-a mutat in SUA unde si-a descoperit o noua pasiune: ornitologia. Viata pasarilor l-a atras atit de mult, incit, a pictat cite un tablou pentru fiecare specie din America.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.