Intr-o incercare de scadere a numarului de soferi care conduc sub influenta alcoolului, autoritatile din New Mexico au decis instalarea, in toaletele masculine, a unor pisoare vorbitoare, a carora sarcina este aceea de a le reaminti celor care le utilizeaza ca nu e bine sa bea inainte de a se urca la volan.
Departamentul pentru transporturi din New Mexico - citat de Reuters - a anuntat ca, in ultimele zile, a dotat toaletele din baruri si restaurante cu aproximativ 500 de pisoare vorbitoare. ‘Hei, amice, ai baut cateva beri? Atunci asculta aici! Poate ca ai baut prea mult. Ar fi mai bine sa chemi un taxi sau un prieten care sa te conduca pana acasa’, este mesajul cu care sunt intampinati barbatii in timp ce dau frau liber chemarilor naturii. ‘Avem o problema mare cu barbatii care conduc sub influenta alcoolului.

Sa speram ca aceasta modalitate amuzanta, dar si serioasa, ii va determina sa realizeze ca nu merita sa-si riste viata’, a declarat un purtator de cuvant al departamentului.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.