Peste 5.000 de femei au trecut pragul academiei, in 14 ani de activitate. Rezultatele sunt spectaculoase, multe "studente" sustinπnd ca micile spectacole de striptease la domiciliu au reaprins flacara pasiunii in cuplu.

Andrea povesteste ca i-a venit ideea dupa ce a cautat pe Internet detalii despre striptease. A gasit foarte multe site-uri pe aceasta tema, iar comentariile de pe forumuri aratau ca foarte multe femei ar fi vrut sa-si surprinda partenerii cu demonstratii de striptease acasa. Apoi a intrebat vπnzatoarele magazinelor de lenjerie intima in ce perioade cumpara femeile mai mult decπt de obicei. Andrea s-a deplasat la Paris si a facut un sondaj de opi­nie in Galeriile Lafayette. Aici a decis ca este timpul sa-si lanseze afacerea, ofe­rind lectii gratuite de striptease clientelor faimosului magazin de lux.

Andrea isi invata elevele ca regula principala este sa iti privesti partenerul in ochi, sa te dezbraci incet in fata lui si sa arunci hainele mereu in partea dreapta... deoarece este mai usor sa le culegi de pe jos daca apare un musafir nepoftit, iar petrecerea este compromisa. "Nu folosim pantaloni, pentru ca sunt ines­­tetici. "Armele" noastre sunt pantofii cu toc si lenjeria intima. Ideea este sa te simti frumoasa chiar daca ai 100 de kilograme", spune profesoara mexicana. Ea le ofera studentelor si sfaturi despre cum trebuie sa se imbrace, sa se fardeze si coafeze. O sedinta dureaza o jumatate de ora si predarea se face pe grupe de cπte cinci femei. Pen­­tru rezultate maxime, An­­drea a angajat strip­­teuze profesioniste drept profesoare. Ele le sfatuiesc pe femei sa nu plictiseasca, astfel ca spectacolul de striptease ideal nu trebuie sa depaseasca cinci minute. Restul vine de la sine.