Vreti sa scapati de sotie si nu stiti cum? Ati putea lua exemplul unui rus care si-a pierdut nevasta la un joc de poker, dupa ce, nemaiavand bani, a pus-o pe aceasta drept miza.
Andrei Karpov, din Murmansk, a dorit neaparat sa ramana in joc, chiar daca ramasese fara niciun ban, motiv pentru care le-a propus oponentilor sa-si "joace" nevasta. Barbatul a pierdut jocul, iar cel care a castigat "mana", Serghei Brodov, si-a reclamat drepturile asupra sotiei. Afland de isprava sotului, femeia in cauza, pe nume Tatiana, a fost atat de infuriata incat a decis sa divorteze si sa inceapa o relatie cu Brodov. Intr-un final, relateaza site-ul Ananova, ea s-a casatorit cu cel care a castigat partida de poker si nu simte niciun regret pentru faptul ca si-a parasit primul sot. "Serghei este un barbat aratos si tandru. Sunt foarte fericita cu el, chiar daca m-a castigat la un joc de poker", a declarat Tatiana.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.