Baiatul, care a fost bote­zat Tim, iar acum isi spune Kim, se afla in plin tratament hormonal. El a implinit 14 ani, dar ratiuni juridice il obliga sa astepte pπna la 18 ani pentru a fi supus operatiei finale de schimbare de sex.

Tim a fost diagnosticat drept transsexual in urma cu doi ani, dupa ce a fost supus unor teste medicale minutioase. Cu greu i-a pu­­tut convinge pe medici ca era captiv intr-un "corp strain". Parintii l-au inteles si l-au sustinut fara rezerve. Inca din co­­pilarie, baiatul da­­dea semne ca ceva nu este in regula, iar Kim povesteste ca a stiut de la inceput ca trebuia sa fie femeie.

La doi ani, Tim purta hainele surorii sale si se juca cu papusile Barbie, strigπnd prin casa: "Sunt fata". Parintii au crezut ca este doar o etapa trecatoare, dar cπnd avea patru ani micutul s-a refugiat in dormitorul sau cu o foarfeca in mπna si a amenintat ca-si va taia penisul. Familia n-a mai avut nici un dubiu ca problema era serioasa.

De atunci, parintii au inceput sa caute pe Internet informatii despre transsexuali. Au consultat psihiatri din toata tara. Unii i-au condamnat pentru ca au acceptat situatia. Altii au fost de acord ca Tim trebuie sa faca tratamentul, pentru ca altfel ar fi fost afectat psihic.

Dr. Bern Meyenburg, seful clinicii pentru copii si adolescenti cu tulburari de identitate de la Universi-tatea din Frankfurt, a inteles imediat ca baiatul este se-rios.