-Danezii si norvegienii au trimis un numar record de SMS-uri de Anul Nou, peste 15 milioane de mesaje in numai 24 de ore.

-Operatorul de telefonie mobila TDC, din Danemarca, a raportat inregistrarea a 16 milioane de mesaje scrise trimise intre ora 10 (31 decembrie 2006) si 10 (1 ianuarie 2007). Aceasta cifra marcheaza o crestere cu 31% a numarului de mesaje scrise, fata de aceeasi perioada acum un an.

-Cea mai "densa" perioada a fost pe parcursul primei ore a Noului An, cind danezii au trimis peste 1,7 milioane de mesaje scrise, cu 46% mai multe decit acum un an.

-Operatorii de telefonie mobila din Norvegia, Netcom si Telenor, au inregistrat 37,5 milioane de mesaje scrise intre Ajunul Noului An si Noul An. S-a raportat un total de 5,1 mesaje scrise trimise pe parcursul primei ore din 2007.

-Suedezii nu s-au lasat nici ei mai prejos in perioada Craciunului, apelind atit la telefonia mobila cit si la serviciile postale clasice. Cetatenii suedezi au trimis aproximativ 9,3 milioane de mesaje scrise pe 24 decembrie, depasind orice numar anterior.

-Pe de alta parte, serviciile postale suedeze au distribuit aproape 42,7 milioane de felicitari de Craciun in luna decembrie; anul trecut, in aceeasi perioada, au distribuit 43,6 milioane de felicitari.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.