Barbatul din Drobeta Turnu Severin, care a ajuns la Clinica de Urologie din Timisoara cu o ruptura de penis, a trecut cu bine de operatie si, dupa cum au declarat medicii, isi va putea folosi membrul in conditii normale

Pacientul trebuie sa ramana internat cel putin o saptamana, pentru ca medicii timisoreni sa il tina sub observatie. "A avut o leziune ciudata a penisului. Traumatismul s-a concretizat intr-o ruptura a unui corp cavernos si a uretrei. Interventia chirurgicala nu a fost deosebit de complexa. S-a suturat zona rupta, dupa care barbatul si-a revenit. Functionalitatea penisului nu a fost afectata", a afirmat prof. dr. Florin Miclea, seful Clinicii de Urologie.

Rusinat de cele intamplate, severineanul, in varsta de 37 de ani, refuza sa vorbeasca cu altcineva, in afara de medicii care se ocupa de el. Barbatul a venit la Timisoara insotit de mama sa, care si-a exprimat dorinta de a ramane in spital pana la externarea fiului sau.

Medicii spun ca au mai avut cazuri de acest gen, dar cu multi ani in urma.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.