Un tinar bulgar de etnie rroma si-a dat in judecata socrul pentru ca l-a rapit si l-a obligat sa se intoarca la sotia sa, care il inselase.
Tinarul, in virsta de 18 ani, a alertat Politia din orasul Haskovo dupa ce a fost rapit de familia sotiei sale. Stoyan Donchev vrea sa divorteze de actuala sa sotie, Yordanka, de 22 ani, dupa ce a gasit-o in pat cu un barbat de 80 de ani. Temindu-se ca acest lucru i-ar putea dezonora familia, adolescentul a decis sa-si paraseasca nevasta si copilul, informeaza sursa citata, preluind o informatie a "Darik News". Donchev a reusit sa stringa 22.000 leva noi, din afacerea sa cu vinzari de masini, pentru a-i da familiei noii sale sotii, asa cum cere traditia rromilor.

Tinarul trebuia sa-si cumpere noua sotie, lunea trecuta, insa tatal actualei sale neveste impreuni cu fratii acesteia au aflat de intentia ginerelui lor. Acestia l-au bagat fortat pe tinar intr-o masina si l-au inapoiat sotiei sale. Adolescentul a reusit insa sa fuga si s-a dus insa la Politie pentru a face o plingere pe numele socrului sau, Atanas Atanassov, care a mai avut probleme cu legea pentru ca a omorit un om.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.