Un neo-zeelandez de 64 de ani a stabilit un nou record mondial la categoria "cea mai lunga discutie pe acelasi subiect". Timp de 25 de ore, oratorul a vorbit singur, in prezenta trimisilor Cartii Recordurilor, pe o tema extrem de vasta: "viata". Neo-zeelandezul nu a avut voie sa se opreasca decit pentru 15 minute la un interval de timp de opt ore, pentru a bea apa si a minca ceva, iar din patru in patru ore, timp de cinci minute, pentru a-si face nevoile

Francezul Bertrand Lariviere, un tinar de 29 de ani, si-a petrecut 518 ore conectat la Internet, stabilind astfel un nou record mondial. In cursul sejurului sau record pe Internet, Bertrand a discutat cu aproximativ 2.395 de persoane diferite, a schimbat sau vizualizat peste 38.200 de imagini si a vizitat circa 487 site-uri cu caracter pornografic.

Erneste Debituba danseaza frenetic de aproape 37 de ani. Danezul de 54 de ani nu se opreste decit pentru a minca, a bea apa, a-si face nevoile si a se culca putin, dupa care isi reia obsedantul dans.

Abdul Kassem Ismael, Mare Vizir al Persiei in secolul al X-lea, nu se despartea niciodata de cartile sale. Cele 117.000 de volume erau carate de 400 de camile, dresate sa mearga in ordine alfabetica.

Cel mai mic peste din lume, Trimattum Nanus, traieste in arhipelagul Chagos. El nu atinge mai mult de 0,85 centimetri la maturitate.

Dintre capetele incoronate, cel mai mic personaj istoric a fost monarhul britanic Charles 1, care avea inaltimea de 1,44 metri inainte de a fi decapitat.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.