Din fericire, bebelusul din SUA a fost salvat la timp

Un bebelus de 11 luni a scapat ca prin minune cu viata dupa ce mama lui l-a bagat in cuptorul cu microunde. Specialistii spun ca, in astfel de cazuri, moartea prin sufocare intervine in cateva minute, chiar si in cazul in care cuptorul nu este pornit. Micutul a avut noroc ca temperatura cuptorului era mica, iar unchiul sau l-a descoperit la timp.

Sharlyn Singh, in varsta de 29 de ani, din Orlando, SUA, a facut o criza de nervi cand partenerul ei a decis sa o paraseasca. Fratele barbatului, Morris Naraidoo, il ajuta sa se mute din apartamentul tinerei cand a auzit plansetele copilului. A intrebat-o pe femeie unde este, dar ea nu i-a raspuns si a iesit pe usa. Naraidoo s-a decis sa-l caute singur si l-a descoperit, socat, in cuptorul cu microunde. El a declarat politiei ca acesta era pornit, dar bebelusul nu s-a ars datorita faptului ca aparatul era setat pe o temperatura joasa.

"M-am speriat ingrozitor, pentru ca nu mai vazusem asa ceva", a spus Naraidoo. "Mama lui a baut cateva pahare, s-a imbatat si a luat-o razna", a povestit unchiul, ingrozit la gandul ca, daca nu ar fi fost in casa, s-ar fi putut petrece o tragedie. Politia a confirmat ca a gasit urme de grasime pe corpul micutului, care acum e bine si se afla in grija statului. Mama, in schimb, a fost trimisa dupa gratii si risca sa ramana acolo ani buni, fiind acuzata de abuz asupra copilului.

Un alt caz s-a inregistrat in 2005

Paris Talley, o americanca in varsta de o luna, nu a avut norocul bebelusului din Orlando. Ea a murit in august 2005, dupa ce mama sa a bagat-o in cuptorul cu microunde. China Arnold (foto), de 26 de ani, din Dayton, Ohio, este anchetata pentru crima. Potrivit medicului legist, bebelusul prezenta leziuni interne provocate de temperaturi ridicate. Absenta ranilor exterioare a dus la concluzia ca micuta a fost arsa in cuptorul cu microunde.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.