Britanicul Raymond Crackford a facut avere dupa ce a luat, timp de 25 de ani, din magazine, numai lucruri marunte

Dupa ce timp de mai bine de 25 de ani a furat din magazine lame de ras si sticle de whisky, suficient pentru a-si asigura o viata de lux, britanicul Raymond Crockford, de 62 de ani, a fost arestat si toate bunurile confiscate. El revindea marfa, iar cu banii si-a luat doua Mercedes, un BMW si o vila de 400.000 de euro.

Raymond Crockford, care isi planuia retragerea din bransa in Caraibe, dupa "doar cateva luni de munca", a fost la un pas de infarct cand a aflat de la politisti ca "toate bunurile ii vor fi confiscate".

Cu toate ca se astepta ca "depozitul" de sticle de alcool, parfumurile, cafeaua, lamele de ras si celelalte maruntisuri furate sa-i fie luate si predate adevaratilor proprietari, Crockford spera "sa mai ramana cu ceva".

Si asta pentru ca hotul se obisnuise cu stilul de viata al unui miliardar. Avea in mobilierul de lux cu care isi decorase locuinta din Weymouth, Dorset, nu mai putin de 80 de costume, iar covoarele, portelanurile, plasma si tablourile erau estimate la aproape un milion de euro.

Pentru a strange suficienti bani, au fost necesare nu mai putin de 300 de spargeri. Detentia l-a invatat "sa nu tina prea mult "marfa" si sa o transforme cat mai repede in bani". Astfel, in numai cativa ani, Crockford a reusit sa isi faca un cont destul de gras in banca si sa isi petreaca fiecare concediu in Caraibe.

"Furam atunci cand eram deprimat sau stresat. Luam exact ce imi atragea atentia cand intram in magazine", a declarat hotul dezamagit ca "munca de o viata s-a dus pe apa Sambetei".

Constient ca va sta mult timp la inchisoare, Crockford a glumit cu anchetatorii rugandu-i "sa-i gaseasca o celula mai confortabila".


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.