Manechinul de origine dominicana Mercedes Brito, de 24 de ani, risca sa isi incheie prematur cariera dupa ce politistii italieni au descoperit ca tanara incerca sa introduca in Italia 1,2 kg de cocaina. Fotomodelul ascunsese in stomac transportul in valoare de peste un milion de euro si urma sa primeasca la destinatie 4.000 de euro pentru indeplinirea misiunii.

Mercedes Julissa Bianela Brito, care inghitise 98 de capsule de cocaina pentru a le introduce in Sicilia, a recunoscut in fata granicerilor ca a acceptat aceasta misiune fiind tentata de comisionul generos de 4.000 de euro.

Tanara a zburat de la Bruxelles fara nici un bagaj si a prezentat un pasaport danez atragand astfel atentia politistilor de pe aeroportul sicilian Catania, care au supus-o unei examinari mai atente.

Nu se stie pentru cine erau drogurile

Dupa descoperirea transportului in valoare de peste 1 milion de euro, Mercedes a fost trimisa de urgenta la spital. Fotomodelul international risca ani buni de inchisoare, legislatia italiana fiind extrem de severa pentru astfel de cazuri.

Conform tabloidului danez "Ekstrabladet", tanara a refuzat sa le spuna anchetatorilor numele celor care au angajat-o si cui trebuia sa ii livreze pachetul.

- Prenume: Mercedes
- Nume: Brito
- Varsta: 24 de ani
- Inaltime: 1,68 m
- Par: castaniu
- Ochi: negri
- Bust: 88
- Talie: 60
- Culoarea pielii: alba
- Limbi vorbite: spaniola si engleza


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.