Britanicul Michael Holmes a scapat cu viata dupa ce a plonjat de la 3.600 de metri, fara ca parasuta sa i se deschida. Viata tanarului de 25 de ani a fost salvata de un rug de mure, pe care a aterizat dupa o cadere libera cu o viteza de circa 200 de kilometri pe ora.
Accidentul s-a petrecut in Noua Zeelanda, unde britanicul, clasat pe locul al 10-lea la Campionatul Mondial de Parasutism de la Viena, din august, era angajat drept cameraman, pentru a filma alti parasutisti. In urma caderii, Michael s-a ales cu un plaman perforat si o glezna rupta. El a fost transportat de urgenta la spital unde a suferit miercuri o interventie chirurgicala. Tanarul a declarat ca parasuta i s-a incurcat, dar acest lucru nu l-a ingrijorat initial, deoarece i se mai intamplase. "A fost un salt normal pana cand am incercat sa imi descurc parasuta la 1.200 metri altitudine..


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.