Naveta spatiala este folosita in mai multe scopuri si, deoarece poate fi lansata de mai multe ori, a facilitat unele misiuni spatiale costisitoare. Cu ajutorul ei se lanseaza sateliti si se fac reparatiile la cei aflati deja pe orbita.

Costa Rica a despadurit mai mult din suprafata sa decit oricare alta tara central-americana, dar acum are mai multe Paduri Nationale si zone protejate decit orice alta tara central-americana.

Cerneala tipografica este un bun mod de protectie impotriva moliilor.

Parintele teoriei relativitatii, Einstein, a demonstrat ca odata cu cresterea vitezei scade timpul. Astfel, daca un om pleaca de pe Pamint si circula cu viteza luminii prin Cosmos, la intoarcere, va fi mai tinar decit cei pe care i-a lasat la plecare pe Pamint. In epoca noastra, s-a stabilit practic ca teoria este justa.

Tablourile pictate in ulei se curata foarte bine cu o cirpa moale muiata in albus de ou batut.

-Conductele de gaz si de apa atrag fulgerele. Pentru preintimpinarea unor eventuale necazuri este bine ca in timpul furtunilor sa tineti usile si geamurile inchise.

Cea mai grozava colectie din Europa de icoane pe sticla se afla in muzeul de la biserica din comuna Sibiel, muzeu fondat de preotul Zosim Oancea.

Imbracamintea pastrata in saci de plastic, trebuie invelita in hirtie de ziar.

Unica sculptura in granit moale din lume, datind de circa 5200 ani, reprezentind capul unui astronaut cu casca, a fost descoperita in Romania.

Cerbul maninca tesutul cornos descuamat de pe coarnele proprii, iar cei din Scotia consuma intreg cornul. Explicatia: solul saracacios montan nu are suficiente minerale,indispensabile cresterii noului corn. Pentru dezvoltarea noului corn sint necesare 100 de zile.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.