Un sexolog italian sustine ca poate descrie personalitatea unei femei dupa marimea si forma sinilor acesteia, scrie cotidianul german "Bild". "Sinii unei femei denota caracterul ei, la fel ca semnul zodiacal", afirma Piero Lorenzoni. El a incadrat diversele tipuri de sini in categorii de... fructe, fiind de parere ca orice barbat ar putea creiona caracterul unei femei de care se simte atras in functie de marimea si forma sinilor ei, folosindu-se de "sinoscopul Lorenzoni". Tabelul conceput de sexologul italian incepe cu traditionalul pepene. Potrivit lui Lorenzoni, o femeie cu sini mari si rotunzi poate furniza o surpriza neplacuta.

• In fine femeia cu sini-para "iubeste iubirea in toate formele sale". Aceasta poate si pentru ca are inclinatii artistice "Ea poate fi foarte religioasa, dar se stie ca are aventuri", spune Lorenzoni.
• Barbatii care prefera partenere mai "animate" ar trebui sa caute femei cu sini-lamiie, ridicati si proeminenti. "Ele sint pline de viata si capabile de autoironie. Vor insa un trai echilibrat, lipsita de surprize".
• Sinii-grapefruit - obraznici si fermi - nu sint, nici ei, un semn bun pentru sex. "Aceasta femeie poate sa para sexi, dar e timida si casnica. Isi rasfata partenerul, dar prefera tandretea, nu sexul".
• Femeia cu sini-pepene poate parea materna, dar e departe de a fi astfel. "Ei ii place sa manince si vrea sa fie rasfatata si admirata. Dar nu prea ii place sexul", spune specialistul italian.
• Sinii ridicati, ovali, sint botezati de Lorenzoni sini-ananas. "O femeie cu sini-ananas este inteligenta, adesea are cariera, dar totusi e romantica. Este si fidela: Cine-i va cuceri inima, nu o va pierde repede".
• Femeile cu sinii mici, cu sini-cireasa, sint "nostime si foarte incitante". "Ele sint bune partenere si inteligente, perfecte pentru viata de zi cu zi sau pentru vacante, avind un interes moderat fata de sex".
• Nici femeile cu sini-portocala nu se vor dovedi prea fierbinti intre asternuturi. "Desi au incredere in sine si stiu ce vor, sint prea putin interesate de sex. Prefera conversatia si parteneriatele".


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.