Strictete. O sala de fitness din New York, care functioneaza dupa reguli stricte, a decis sa retraga dreptul de membru unui barbat, pe motiv ca a gafait in timpul unui exercitiu
Barbatul a gafait de mai multe ori la rand in timp ce ridica greutati, moment in care i s-a cerut sa paraseasca sala. Proprietarul clubului de fitness a explicat ca gafaitul e interzis in ideea de a oferi clientilor o ambianta care sa nu fie intimidanta.

"Clientii au fost informati de la inceput de aceasta regula. Cui nu-i convine nu are decat sa mearga la alta sala", a declarat proprietarul.
"Impingeam haltera la piept. N-am facut decat sa respir mai apasat. Regula lor mi se pare complet absurda. Nu am mai auzit nicaieri de o astfel de regula. E normal sa gafai cand faci efort fizic", a declarat cel expulzat, care a adaugat ca va cauta alta sala.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.