Un student la Arhitectura si-a ales ca subiect pentru lucrarea de diploma proiectarea unei... gradini zoologice, relateaza Rompres. Tanarul era revoltat de parcurile zoo care tin animalele separate unele de celelalte cu ajutorul grilajelor, in conditiile in care, inca de la Arca lui Noe, este bine cunoscut faptul ca, in natura, speciile animale vin in contact. Atunci cand studentul si-a depus proiectul de diploma, expertilor li s-a parut superb, insa apoi au ramas perplecsi: stiau sa construiasca o casa, dar nu si o gradina zoologica.

Prin urmare, l-au invitat sa li se alature, in comisia de examinare, pe directorul unui mare zoo din tara. Studentul a fost poftit sa isi sustina lucrarea de licenta in fata "juriului", dupa care a venit randul specialistilor sa isi spuna cuvantul. Cand a venit randul directorului gradinii zoologice, el a demonstrat cu argumente "forte" ca, in decurs de trei saptamani, toate animalele prevazute sa convietuiasca in ineditul parc si-ar fi gasit sfarsitul. Nu fugind, ci fiind devorate - pe rand - unele de catre celelalte.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.