O sud-africanca - Ann-Marie Engelbrecht - a fost condamnata la 5 minute de inchisoare.

Aceasta a fost decizia unui tribunal din Johannesburg, desi femeia a recunoscut ca si-a omorat sotul - Jaco. Mariajul dintre Ann-Marie si Jaco incepuse sa "scartaie" la doar 6 luni dupa nunta, sotul devenind dependent de alcool si batandu-si frecvent consoarta. In plus, Jaco isi facuse un obicei de a-si cataloga nevasta "hidoasa" din cauza unui defect pe care aceasta il avea la ochi.

Cu toate acestea, nu ezita s-o oblige sa-i satisfaca fanteziile sexuale "asa cum vazuse el in filmele porno, preferatele sale" - scrie cotidianul chilian Las Ultimas Noticias. Ajunsa la capatul rabdarii, dupa 9 ani de casatorie, pe 29 iunie 2002, Ann-Marie si-a legat sotul cu mainile la spate, l-a asezat pe un scaun si i-a bagat o punga din plastic pe cap, asteptand sa se sufoce. "Nici unul dintre cei prezenti in sala nu poate intelege suferintele prin care a trecut Ann-Marie in toti acesti ani" a spus judecatoarea Kathy Satchwell, citind sentinta prin care sud-africanca a fost "condamnata cu detentia pana se retrage completul de judecata", adica 5 minute.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.