Calatorii care iau trenul din statia Grand Central din New York au fost surprinsi duminica sa dea nas in nas cu cel mai mare dovleac din lume, in greutate de 676 de kilograme, potrivit organizatorilor evenimentului. Dovleacul a fost expus in scopuri caritabile cu ocazia sarbatorii de Halloween. Alti dovlecei au fost vanduti pentru preturi cuprinse intre 5 si 10 dolari, iar incasarile vor merge la Banca alimentara din New York, a explicat Karen Weber, purtator de cuvant al Terminal Grand Central.

Grand Central a cumparat dovleacul gigant special pentru ocazie de la un locuitor din Rhode Island, pentru o suma care nu a fost data publicitatii. El va fi oferit dupa eveniment Bancii alimentare din Ulster County, a adaugat Karen Weber. Sistemul de Banca alimentara presupune colectarea unor produse aflate in perioada dinaintea termenului de expirare si distribuirea, cu sprijinul voluntarilor, catre beneficiarii de legitimatii sociale.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.