Inet. Virginitatea poate fi un motiv de divort, mai ales dupa patru ani de casnicie
O tanara din sudul Chinei a intentat proces de divort, dupa ce, timp de patru ani, sotul acesteia nu si-a indeplinit atributiile matrimoniale. Inca virgina, Zhang Yan a explicat judecatorului ca disfunctiile sexuale ale sotului sau sunt un motiv suficient de intemeiat pentru a rupe casnicia. In varsta de 24 de ani, Zhang s-a casatorit cu Liu in luna septembrie a anului 2002, si, in ciuda numeroaselor "invitatii", Liu a refuzat sa ia parte la actul conjugal.

Fara alternativa, tanara a apelat la soacra sa , care a pus refuzul fiului in seama timiditatii exagerate si a sfatuit-o sa fie ceva mai "agresiva". Imposibilitatea de a avea copii i-a cauzat lui Zhang serioase depresii, si, in cele din urma, a facut-o sa semneze actele de divort. Potrivit unui studiu recent, peste 10% din cazurile de divort din China sunt provocate de disfunctiile sexuale ale unuia dintre parteneri.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.