DE MANCAT. Posterele si tricourile imprimate cu vedetele preferate nu mai sunt la moda, painea prajita cu chipul lui James Blunt e acum favorita britanicilor.

Un artist din Marea Britanie a imortalizat fetele celebritatilor pe obisnuita paine prajita, folosind un soi special de marmelada.

"Creatiile artistice" ale lui Dermot Flynn vor fi expuse in una dintre celebrele galerii de arta din Londra. Un aparat de prajit, o franzela feliata si un cutit este tot ce are nevoie excentricul artist pentru a crea.
Pe cat de neobisnuite, pe atat de scumpe sunt feliile de paine ale lui Desmond. In schimbul a 2.000 de lire sterline, oricine isi poate intinde margarina la micul dejun pe o felie de paine personalizata cu imaginea unui rock-star. Departe de a fi un lux, painea cu vedete a atras deja cativa colectionari de arta care se dau in vant dupa un portret delicios cu Jude Law sau Benny Hill. Nu doar vedetele, ci si oamenii politici l-au inspirat pe artistul britanic.

Doamna de Fier, Margaret Thatcher, apare si ea pe una dintre feliile de toast. Intr-un interviu acordat publicatiei "BBC News", Desmond Flynn afirma ca ideea i-a venit in timp ce se juca cu fiica lui, construind diferite figurine din paine.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.