MINUNE. Una dintre cele mai scunde femei din lume, Leslie Mardones, din Chile, a nascut fara complicatii un copil normal, spre surprinderea medicilor care se temeau ca viata femeii si a copilului erau in pericol.

Leslie, care masoara doar 89 de centimetri, a nascut cu trei luni mai devreme decat ar fi trebuit un baietel de 36 de centrimetri, cu greutatea de un kilogram. Starea de sanatate a femeii era atat de precara incat medicii i-au recomandat avortul, pentru a evita o tragedie. Pe parcursul celor 24 de saptamani de sarcina, ei s-au straduit in zadar sa o convinga pe Leslie, in varsta de 23 de ani, sa renunte la copil.

Desi s-a nascut prematur, micutul Alfredo este perfect sanatos. Asemenea surorii sale, Catalina, care s-a nascut anul trecut, cantarind mai putin de un kilogram. Mama si fiica au iesit din spital dupa o luna, iar evolutia Catalinei a fost normala.

Cea mai mare bucurie a mamei este aceea ca nici Alfredo nu a mostenit sindromul Morquio, care a impiedicat dezvoltarea normala a sistemului sau osos. "Este un miracol divin", a spus Leslie la scurt timp dupa nastere.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.