Succes. Un rock-star in devenire, chinezul Yun Zhenhuan, a suferit o operatie chirurgicala de eliminare a parului din timpane, care il impiedica sa-si asculte muzica.

Confirmat de Cartea Recordurilor drept cel mai paros om din lume in 2002, Yun are suprafata corpului acoperita cu par in proportie de 96%. Astfel, singurele parti ale corpului ramase "neimblanite" sunt palmele si talpile picioarelor. Dar acest lucru nu l-a impiedicat pe Yun sa cante. Succesul nu a intarziat sa apara, astfel ca la doar 26 de ani a reusit sa stranga o suma de bani deloc neglijabila din concerte.

Dupa spusele lui Yun, pilozitatea sa excesiva este un dar divin, prin care el se deosebeste de restul muritorilor. "Nu am vrut ca publicul sa-mi cumpere albumele doar pentru ca arat diferit. Am vrut sa demonstrez ca am talent si pot canta chiar mai bine decat multi dintre oamenii care se considera normali", a adaugat tanarul.

Toata copilaria a fost aratat cu degetul, insa acum lumea se inghesuie sa ia autografe de la el. Celebritatea formatiei a crescut datorita aparitiei originale a solistului. Totusi, parul in exces de pe corp nu i-a adus doar faima, ci si probleme de sanatate. Yun a suferit nu mai putin de cinci operatii chirurgicale de eliminare a parului care ii invadase narile, timpanele, facandu-i viata un adevarat calvar. Ultima interventie medicala a durat patru ore si a indepartat parul din cavitatea urechii, care il impiedica pe Yun sa auda. Artistul paros iubeste muzica, canta la saxofon si la chitara, iar atunci cand sustine un concert, rezerva intotdeauna un loc in primele randuri pentru prietena sa.

Singurele regrete pe care le are Yun sunt legate de faptul ca nu s-a nascut acum cateva secole, cand un corp acoperit de par era considerat un semn de masculinitate.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.