Bao XiShun, in virsta de 56 de ani, cel mai inalt om din lume, inregistrat oficial cu inaltimea de 2,36 metri, a aparut ieri in parcul Prater, din Viena, in cadrul manifestarii "Zilele Cartii recordurilor". Timidul Bao XiShun a acceptat sa fie fotografiat de vizitatori si a raspuns, prin intermediul unui interpret, la tot felul de intrebari legate de dimensiunile sale de exceptie. Asa s-a aflat, de pilda, ca el cintareste 165 de kilograme sau ca nu a mai crescut de acum 20 de ani, cind a urmat un tratament hormonal special.

XiShun este nascut in Mongolia si spune ca este un descendent al lui Gingis han, dar locuieste in China, in orasul Dalian, unde urmeaza un tratament contra reumatismului, o boala care il chinuieste de 36 de ani. Imediat in urma lui, cu numai doi milimetri mai scund, este tunisianul Radhouane Charbib.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.